Meteen naar de inhoud

toffe workshops

Alkmaar 2019

HOE HET BEGON…

In 2019 besloten wij, Lianne en Lotte onze krachten te bundelen. Met als motto “De beste manier om jouw toekomst te voorspellen is door haar zelf te creëren.” startten we deze samenwerking. Lianne is erkend coach, aangesloten bij de NOBCO en heeft haar eigen coachpraktijk. Lotte is een creatieve dienstverlener en brengt een verrassende invalshoek. Juist de verschillen tussen ons maakt ons een sterk zakelijk koppel. We vullen elkaar zo goed aan, dat wij een nieuwe methode hebben ontwikkeld om mensen het helpen bij het zelf vormgeven van hun droombaan of droombedrijf.

Waarom loopbaancoaching en businesscoaching?
Voor ons allebei was er een moment in onze carrière dat we vastliepen. We weten dat dat niet fijn is en zelfs best pittig kan zijn. Allebei hebben we ontdekt waar het spaak liep en waar we wel blij van worden. Onze passie. Zo hebben we het los van elkaar over een andere boeg gegooid. We zijn gaan ondernemen. Ieder op onze eigen manier… en dat gunnen we jou ook!

WAT IS LOOPBAANCOACHING?

Je wilt iets anders, maar wat? Er is zoveel mogelijk, hoe weet je wat echt bij je past? Waar te beginnen? Loopbaancoaching helpt je bij het bepalen van de koers van je loopbaan en het DOEN. Uitgangspunt hierbij is dat je als deelnemer zelf ontdekt wat jouw talenten zijn en wat voor jou belangrijke (voor)waarden zijn. Vanuit die inzichten bepaal je steeds specifieker jouw richting en vervolgstappen. Naar een andere functie, naar een ander bedrijf of starten met jouw eigen bedrijf. Ontdek het zelf.
Het is dus een andere aanpak dan reguliere loopbaanbegeleiding, waarbij je beroepentests invult of je begeleid wordt bij het schrijven en doen van sollicitaties. Bij ons sta jij centraal en niet de vacatures waarvan een systeem zegt dat het past.

WAAROM KIEZEN VOOR STUDIO TOF DOEN?

Onze trajecten hebben iets extra’s. Je gaat samen aan de slag. In een veilige en inspirerende omgeving en met een creatieve twist. Geen knutselclub, maar toffe dingen doen. De methode die Lianne en Lotte hebben ontwikkeld helpt je sneller duidelijkheid te krijgen. Lianne coacht en begeleid gedurende het traject. Lotte helpt bij het veranderen van het perspectief. Dit versterkt elkaar. Het helpt je ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat jou energie geeft. Je wordt geïnspireerd en vindt ruimte om anders te denken en te ontdekken waar je hart ligt. Eindelijk weer toffe dingen doen. Zo maak je je eigen, toffe plan voor de toekomst.

32
LIVE ONLINE
22
LIVE 1-OP-1
6
LIVE GROEPEN
2
ONLINE GROEPEN
Het Team

LIANNE & LOTTE

Ontwerper / Coach

Een praktische coach, die met enthousiasme en humor aan de slag gaat. Lianne is eigenaar van een coachpraktijk in Alkmaar en biedt vanuit haar praktijk diverse soorten coaching. Ze is opgeleid als erkend coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Met verschillende coachtechnieken helpt Lianne je bij bewustwording, maar ook bij het zetten van concrete stappen in de verandering die jij wilt zien.

Vind Lianne op liannevandiepen.nl
Ontwerper / ‘Doener’

Een creatieve alleskunner! Lotte helpt als zelfstandige, creatieve dienstverlener bij het in beeld en onder woorden brengen van jouw verhaal. Op EigenWijze en met verbeelding. Daar staat ze voor. 

Tijdens de trajecten zorgt Lotte voor een ander perspectief, ze helpt je uit de wirwar in je hoofd, naar een beeld dat alles zegt. Je leert jezelf beter en sneller kennen en weet je toekomst niet alleen onder woorden te brengen, maar ook voor je te zien. Op jouw manier. En… daar mag bij gelachen worden.