Ga naar de inhoud

toffe workshops

Alkmaar 2019

HOE HET BEGON…

In 2019 besloten wij, Lianne en Lotte onze krachten te bundelen. Met als motto “De beste manier om jouw toekomst te voorspellen is door haar zelf te creëren.” startten we deze samenwerking. Lianne is geaccrediteerd Senior Practitioner coach en heeft haar eigen coachpraktijk. Lotte is ook coach en brengt als creatief dienstverlener een verrassende invalshoek. Samen hebben wij een nieuwe methode hebben ontwikkeld om mensen te helpen bij het zelf vormgeven van hun droomtoekomst. Stap voor stap pak je regie en merk je wat je kunt doen om met plezier en energie aan het werk te gaan.

Waarom zetten wij ons in voor meer werkplezier?
Wij vinden het belangrijk! We werken een groot gedeelte van ons leven, dus die tijd wil je het liefst goed benutten. Bovendien… werk heeft een groot effect op je leven. En dat laatste wordt nog wel eens onderschat. Bedenk eens wat voor effect het op jouw leven zou hebben als je meer plezier ervaart in jouw werk?

En heel eerlijk… We zijn er goed in! Wij weten inmiddels onze talenten en die sluiten hier perfect bij aan. Zo hebben wij al tientallen mensen geholpen. We weten dat het lastig kan zijn om de stap te nemen om iets anders te gaan doen. Hoe begin je en hoe weet je dat het de moeite waard zal zijn? Wij kunnen je daarbij helpen. We hebben de juiste opleiding en achtergrond hiervoor, we weten welke stappen nodig zijn, we hebben de juiste talenten om je door dit proces te loodsen en vinden het vooral superTOF om te doen!

WAT IS LOOPBAANCOACHING?

Je wilt iets anders, maar wat? Er is zoveel mogelijk, hoe weet je wat echt bij je past? Waar te beginnen? Loopbaancoaching helpt je bij het bepalen van de koers van je loopbaan en het DOEN. Uitgangspunt hierbij is dat je als deelnemer zelf ontdekt wat jouw talenten zijn en wat voor jou belangrijke (voor)waarden zijn. Vanuit die inzichten bepaal je steeds specifieker jouw richting en vervolgstappen. Naar een andere functie, naar een ander bedrijf of starten met jouw eigen bedrijf. Ontdek het zelf.
Het is dus een andere aanpak dan reguliere loopbaanbegeleiding, waarbij je beroepentests invult of je begeleid wordt bij het schrijven en doen van sollicitaties. Bij ons sta jij centraal en niet de vacatures waarvan een systeem zegt dat het past.

WAAROM KIEZEN VOOR STUDIO TOF DOEN?

Onze trajecten hebben iets extra’s. Je gaat samen aan de slag. In een veilige en inspirerende omgeving en met een creatieve twist. Geen knutselclub, maar toffe dingen doen. De methode die Lianne en Lotte hebben ontwikkeld helpt je sneller duidelijkheid te krijgen. Lianne coacht en begeleid gedurende het traject. Lotte helpt bij het veranderen van jouw perspectief. Dit versterkt elkaar. Het helpt je ontdekken wat voor jou belangrijk is en waar je energie van krijgt. Je wordt geïnspireerd en vindt ruimte om anders te denken en te ontdekken waar je hart ligt. We helpen je bij het zetten van spannende stappen, om weer toffe dingen te doen. Zo maak je je eigen, toffe plan voor de toekomst.

34
ONLINE
46
LIVE 1-OP-1
12
LIVE GROEPEN
2
ONLINE GROEPEN
Het Team

LIANNE & LOTTE

Ontwerper / Coach

Een praktische coach, die met enthousiasme en humor aan de slag gaat. Lianne is eigenaar van een coachpraktijk in Alkmaar en biedt vanuit haar praktijk diverse soorten coaching. Ze is geaccrediteerd Senior Practitioner coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Met verschillende coachtechnieken helpt Lianne je bij bewustwording, maar ook bij het zetten van concrete stappen richting de verandering die jij wilt zien.

Vind Lianne op liannevandiepen.nl
Ontwerper / ‘Doener’ / Coach

Een creatieve alleskunner! Lotte helpt als zelfstandige, creatieve dienstverlener bij het in beeld en onder woorden brengen van jouw verhaal. Op EigenWijze en met verbeelding. Daar staat ze voor. Hiernaast is Lotte opgeleid als coach.

Tijdens de trajecten zorgt Lotte voor een ander perspectief, ze helpt je uit de wirwar in je hoofd, naar een beeld dat alles zegt. Je leert jezelf beter en sneller kennen en weet je toekomst niet alleen onder woorden te brengen, maar ook voor je te zien. Op jouw manier. En… daar mag bij gelachen worden.